Sep 6, 2022, 12:02 PM

Ти, Фея ме наричаш 

  Poetry » Love
280 0 3

И ето, отново луната ни поглежда

далеко сме сега, един от друг

в различни континенти.

Как искам, тази нощ да си до мен

И всяка друга,искам те…

Кажи, че няма да е все,така..

 една дузина нощи..

спомени да ни припомнят.

Кажи, че някой ден,далеко от суетата  ще,живеем

в малка къща, скрита в борова гора

на всяка нощ..страстта,заедно ще преоткрием.

Добрите феи стават рано сутринта.

С боговете нещо си говорят,

после се обличат в тяло на жена

 и лягат в топлата постеля.

И две ръце човешки (твоите са знам)

възпламеняват им кръвта тъй,както Боговете не умеят.

И ако дойде ден,твоят свят несъвършен

на атоми да се разпадне.

Не се страхувай!

Не!

Защото ти ще бъдеш с мен

И аз,със тебе!

Награда моя, си от Боговете!

© Руми Пенчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??