May 17, 2007, 10:18 AM

Ти и Аз... деца на Слънцето... 

  Poetry
809 0 0
Остана малко... припомни ми
как обръщахме си световете!
Остава много, разкажи ми
как щастливи ще сме двете!

С теб звездите променихме
и живеехме така,
сякаш от детството си възродихме
онази безценна, дива свобода!

Да, вярвам, че те има
и заспивам, очите се затварят,
съдбата е красива рима,
сън, почакай, вратите на живота се отварят!

По кой ли път с тебе ще поемем?
Ела, любов, хвани ме за ръка,
значение няма, решение правилно ще вземем,
защото заедно сме, а бъдещето е сега!


                                                                         Обичам те, благодаря ти, че те има!

© Ава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??