Jun 29, 2013, 1:39 PM

Ти какво преобърна? 

  Poetry » Love
502 0 2

Не ми звъни. Не ми обяснявай.
Не искам вече нищо да знам.
Не искам нищо да ти давам,
и не, не искам да съм там,
където твърдиш, че от мен имаш нужда
и че мислиш за мене в три през нощта,
когато от липса пак по мен се събуждаш.
Не че вече не вярвам. Но не стига това.
Когато те исках, когато те сънувах,
можех да обърна целия свят,
за секунда да мога до тебе да бъда.
Ти какво преобърна, въобще не разбрах.
Знам, бях много удобна, винаги насреща,
подарих ти се, без нещо да искам обратно,
освен бледи целувки, мимолетни, далечни.
Бях твоя. Безкрайно. Безумно. Безплатно.

Не ми звъни. Не ми обяснявай.
Не бъди виновен, ти нищо не си обещал.
И ако днес внезапно ти се приисква да даваш,
навярно е, защото си отдавна закъснял.


28.06.2013 г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много силно и актуално ми звучи.Благодаря,че сте го споделила.
    ...И,ако днес внезапно ти се прииска да даваш,
    навярно е,защото си отдавна закъснял.
  • Бръкна ми в душичката с този стих!
Random works
: ??:??