Nov 10, 2013, 1:05 PM

Ти прощавай греха 

  Poetry » Other
432 0 5

В равни пътища стъпвам,

по пътеки вървя

и обичам те, скъпа,

мила родна страна.

 

И жените обичам

гордо вдигнали бюст.

Как по тях да не тичам? –

Моят бряг не е пуст.

 

Той е пристана щедър,

тихи, кротки вълни

и планинският кедър,

в който буря кълни.

 

Мила, ти ме разбираш

и прощаваш греха,

че за обич умирам

в тази грешна страна.

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??