Mar 29, 2009, 12:48 PM

Ти си... 

  Poetry
602 0 8

 

Ти си

моят край в безкрайността.

Ти си

сълзата ми в пороя.

Ти си

мигът на вечността.

Ти си...

... само моя.

 

Ти си

светулката в нощта.

Ти си

птица бяла на рамо.

Ти си

в пустинята вода.

Ти си...

... моя само.

© Мариян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??