Mar 17, 2011, 11:53 PM

Ти си 

  Poetry
623 0 2

Ти си ярко слънце,

обич, топлина!

Ти - луна сияйна,

в мрака светлина!

Ти - море безкрайно,

скрило бисери безброй!

Ти си чудна планина,

с прохладни в жегите гора!

Ти разгръщаш езера,

по-чисти от детската сълза!

Ти - небе безоблачно и ясно,

с горди птици в летеж,

с теб всичко е прекрасно,

безумие и миг копнеж!

Ти си плаха въздишка,

с кротка и чиста усмивка!

Ти с погледа си благ

мъглата вдигаш пак!

© Фей All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??