Jan 26, 2008, 10:23 PM

Ти си ангелът 

  Poetry » Love
778 0 0

Ти си ангелът

Нека се разходим по брега

Това е нашият шанс

Красивият бряг

Погледни ме и ще разбереш

Докосни ме и ще усетиш

Всичко което ти трябва е тук

 

Ти си ангелът

моят крилат стимул

Да открия всичко неузнаваемо

което ме мъчи толкова дълго

Ти си тази която съм сънувал толкова пъти!

 

Само ти си в главата ми

Когато затворя очи

виждам лицето ти

когато те погледна виждам душата ти

когато те докосна усещам топлота

уют за моята душа.

 

Ти си ангелът

моят крилат стимул

Да открия всичко неузнаваемо

което ме мъчи толкова дълго

Ти си тази която съм сънувал толкова пъти!

© Господин Браунстоун All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??