Apr 13, 2006, 1:49 PM

Ти си ми всичко! 

  Poetry
2513 0 2

Остави ме сама-не те виня,
не ме обиаше тогава-не те виня.
Сега ми казваш "обичам те",
защо закасня питам те аз.
Ако вече ти си никой?
Какво ще правиш ми кажи?
Ще плачеш ли,ти ми кажи?
Ще ме молиш ли така както аз преди.
Радвай се-още те обичам,
все още ти си всичко.
Ти си любовта.
ти си моя сват,
ти все още за мен си
мъжа с галвно "М".
Ти си това кето исакм
това за което мечтая.
Както се пее в нашата песен:
"Ти си моя ангел,
ти си моя Бог.
Ти си моя демон-силен жесток!"
Сега ще изживеем всичко пропиляно,
сега ще живеем само за нас и любовта!!!
Обичм те,ти си ми всико!!!

                              Посвещава се на една още жива ЛЮБОВ!!!

© Калина Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??