Jun 1, 2014, 9:59 PM

Ти си моето лято 

  Poetry » Love
793 0 3

Очите ти събрали са

въздишките на слънцето,

ръцете ти

напомнят ми на парещ

пясък;

усмивката ти е луна

в сърп пречупена, 

а ти си

съвършеното ми

лято.

© С. С. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??