Apr 6, 2013, 11:49 AM

Ти си просто един хулиган 

  Poetry » Love
834 1 4



ТИ СИ ПРОСТО ЕДИН ХУЛИГАН 
Не, че зная защо те обичам. 
Не, че има какво да ти дам, 
освен моята обич момичешка. 

Имаш хъс на "лошо момче", 
много лудо, почти като мене, 
и се сгушваш (малко зверче), 
щом усетиш мойта потребност. 

И си прям, циничен и дързък. 
Но когато в поглед ме скриваш, 
нежността ти желана не бърза, 
много фино в мен се разлива... 

Ти си просто един хулиган. 
И не зная защо те обичам. 
Мога целия свят да ти дам, 
но не искам след мене да тичаш. 

Тичай с мен, срещу мен и нагоре 
през трънища и сини поляни. 
Не ми пука какво се говори, 
светлина щом след нас ще остане...




© Надежда Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??