Aug 8, 2008, 2:02 PM

Ти си светлината 

  Poetry » Love
1372 0 14

Като лъч светлина

си за мене,

изгряла в нощта ми

тъй пуста.

И галиш

със нежност

съня ми...

А аз...

Не, не плача!

Аз просто си мисля

за тебе...

И спомням си само -

горещи са

мъжките сълзи...

 

 

© Ясен Радулов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??