Ти си лято, слънчев лъч и безвремие.
Ти си дъх, допир, аромат от парфюм.
Ти си смях, ти си шарено ежедневие.
Ти си прекрасен (но и леко дразнещ) шум.
Ти си звукът от кънтящо стъкло.
Ти си намек, шепот и малка тайна.
Ти си тиха нощ вкъщи и пиршество.
Ти си цвете - нежно, срамежливо омайниче.
Ти си музика, живот си във всяка нота.
Ти си тръпка, сърцебиене и въздишки.
Кръвожаден звяр си и галено коте.
Ти си...
... ти си...
... ти си усмивка!!!
© Петето All rights reserved.