Oct 19, 2011, 3:19 PM

Ти все очакваш... 

  Poetry » Other
435 0 5

 

Майко свидна,

моя стара мале,

Вятър млад ме надалеч отвея.

Оттогава

все за мене жалиш,

все тъгуваш, че далеч живея.

 

Бащин дом оставих,

родна стряха,

литнах като птица устремена.

Ала бури

в път ме връхлетяха...

Днес съм птица, но от гръм сразена.

 

Ти очакваш

към дома да хвръкна,

с ласкав поглед пак да ме обгърнеш.

От тревога премаляла,

тръпна,

всичко да простиш, да ме прегърнеш.

© Славка Любенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??