Mar 13, 2013, 10:30 PM

Tibi soli 

  Poetry
799 0 0

Добро утро, спътнико!
Защо и днес си тъй унил?
Навън гледаш плитко
как е тъмният облак, изгрева скрил.

Аз съм тук tibi soli*,
да видя веч от време брата си усмихнат.
А крещиш, мълчейки, че боли.
Крещи тогава! Не мълчи кат' си подтиснат.


*tibi soli - само за теб

© Лазар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??