Тичам по млечния път,
светла диря без шум ще оставя,
следвайки пътя до теб
звездна партида ще правя....
Бях тъжна, объркана, сама
бленувах те, наред със звездите
стопли ме с огън от страсти ,
лумнал в дъното на очите...
За теб съм повече от мечта,
оазис в пустиня жадуван
и съм повече от любов,
блян всяка нощ досънуван.
Омара съм утринна, нежна,
пелена лека, студена и скрежна,
топъл лъч и вълна пенлива,
дето с обич скалите разбива....
© Nina Toshich All rights reserved.