Mar 17, 2010, 12:14 PM

Тиха нежност 

  Poetry » Erotic
1484 0 5

Тихо към тебе пристъпвам...

и нежно протягам ръка...

от допира леко потръпвам...

усещайки мириса на греха...


Плахо докосват се устните ми...

до твоите жадни сега...

изведнъж се секна дъхът ни...

от изгарящия вкус на сладостта...


Ръцете ни пак се преплитат...

отдавайки се бавно на страстта...

телата ни от нежност сякаш политат...

сливайки се изцяло в нощта...


Отново с теб сме сами...

и ето дойде краят на песента...

лежим прегърнати аз и ти...

наслаждавайки се за последно на мига...

© Зорница Алексова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??