Nov 13, 2008, 6:28 PM

Тихият залез на живота 

  Poetry » Phylosophy
954 0 12

В тихия залез на безпътни дни

звезда вечерница ми тайна откри,

недей се вълнува, недей тъжи,

животът е много стар и пълен с лъжи.

 

В младост те смайва с любовни мечти,

истини горчиви поднася в зрелите дни,

превали ли слънце през много планини,

напущаш го самотен и ограбен ти.

 

Недей се вълнува,недей скърби,

преброени са ти земните дни,

приеми жребия с усмивка ти

и нека в душата ти мир да цари.

 

Мир да цари, покой да теши,

че все пак живял си в него ти.

© Мадлен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??