Jan 10, 2011, 4:28 PM

Тик-так 

  Poetry » Love
544 1 4

Бейби, много се офлянкваш.

Лазиш ми по парапета.

Лесно мога да те бутна.

Знаеш, че съм си проклета.

 

Не, недей ме провокира!

Чаках прекалено много.

Баста да съм търпелива!

Ако действаш, действай скоро!

 

Свършва второ полувреме.

Чуй! Часовникът тиктака.

Забрави за продължение!

Свирна ли, край на играта.

 

Бейби, времето изтича.

Тъй че, не ме разигравай!

Докажи, че ти си Пичът!

Или без мен се оправяй!

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??