Всяка нощ очакваш подаръци
за тебе - най-милата, най-красивата.
И какви още да правя дарове
когато онемял пред тебе застивам?
Всяка нощ пред мен разкриваш
хубостта си, и не само на тялото,
но колкото и да се опитвам
все не мога да те имам цялата.
Всяка нощ се питам безмълвен
как може да си толкова хубава,
че само с поглед за миг изпълваш
около тебе пространството.
Всяка нощ очакваш подаръци
от мене, сподавил своите викове,
за тебе, на която дарих
най-хубавите си стихове.
© Деян Иванов All rights reserved.