Jul 14, 2011, 4:16 PM

Тишина 

  Poetry » Love
577 0 1

Тишина

 

Тишината е безволевата - празна скица.

Висяща на стената в душата ми.

Крещи със тихия си глас,

забива се във мен.

 

Раните си тихо ще лекувам.

Забравила за теб.

Образа ти блед ще изтрия

със последната усмивка.

 

Ще изградя стени високи

от страха си.

И бледа, тихо ще припявам

единствената си молитва.

 

И вечно ще виси безволевата скица.

Напомняща ми пак за теб.

Прегърнала ме тишината,

натрошава се във мен.

 

© Екатерина Глухова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??