Разбирахме се, бяхме си познати,
взаимно се подкрепяхме във нета,
сега сме просто виртуални абонати,
които се избягват като псета...
А тишината между нас може и да стане като в Космос,
безмълвна, необятна и дълбока,
това решаваш ти, приятелко добра,
аз само мога да те уважа...
Спомен за едно бивше виртуално приятелство, в което вложих всичко добро, а не можах да изтръгна дори "здравей".
...
© Борислав тодоров All rights reserved.