Apr 19, 2022, 9:11 PM

Тишина 

  Poetry
707 0 1

Тишина

 

Тръгвай тихо, без думи,

без глас, няма минало в този час,

Пусти са улиците без нашите души,

няма да те моля, няма да чуеш "остани".

 

Аз любов няма да прося,

и колко сълзи подарих,

тишината остана ми опора,

как да продължа след теб, кажи ми ?

 

Тихо приседнала пред твоята врата,

за последно минавам аз от тук,

чух през нея твоят глас

как спомените превърна в прах. 

© Едмона Нейчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Тъжно е, когато любовта угасне! Изправен пред избор, на човек му остава само да прости и да продължи напред! Защото хубавото тепърва предстои и човек ще го срещне по своя път.
Random works
: ??:??