Шумът на тишината ме убива.
Тя пропива моят ум и моите сълзи.
И пак съвсем сама, затворена в кутия,
усещам тази силна празнота...
Заобиколена от любов и весели сърца,
а мойто сякаш е сковано в лед непробиваем, айсберг от лъжа.
Кога ли ще намеря аз ключа да се освободя от оковите на своята тъга,
да изляза от оназ килия и да усетя светлина.
Нима не заслужавам дори и мъничка искра?
Може и да вярвам аз в това, но тайно се надявам,
Вселената да ме спаси и с топъл лъч да озари сърцето, което тъне в мрак и глухота.
© Ани All rights reserved.