Тишина
Тишината отново нашепва с тъжен глас
Сенките по стените мълчат в захлас
Слушат тишината на мрака и следят
Бутат се нещо да не изтърват
И не могат да заспят
Тишината тихо говори със мен
Слушам я и си мисля за утрешния ден
Дали утрото ще ме озари
Дали животът ми отново ще кипи
А тишината мълчи
В тишината крие се ключът
В тишината прокрадва се сънят
Тихо победоносно се настанява
Сънят над тишината изгрява
И всичко в тишина се потопява
© Любо All rights reserved.