Mar 18, 2014, 10:43 PM

Тишината след теб 

  Poetry » Love
669 1 1

 

 

Тишината, която остава след теб,

след всички твои думи неизказани,

погубва моя свят и наранява ме

като следа от огъня в душата ми.

 

Стъпките, останали след теб,

телата ни - като сърни съблечени,

и крясъка на пеперуден вик,

от любовта ни - миг недоизречен.

 

Тъгата нарисувана в очите ми,

следите от целувките по кожата,

кръвта, замръзнала след таен стих

и всичките ми многотония...

 

Какво е сянка след дъжда,

какво е нарисуван сняг след залеза,

защо художника във самота

оставил ни е само рамката?

 

Защо след хиляди луни изплакани

остава само тишина като във Ада,

защо след толкова себераздаване

аз още те обичам и желая?

 

 

 

 

 

 

 

© Жулиета Великова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много чувство, искреност,истина!
    Поздравления!
Random works
: ??:??