Oct 2, 2008, 5:24 PM

Тишината спеше на пейката в стария парк... 

  Poetry
526 0 2
 


Нощта спусна

черните завеси

над уморения

притихнал град...

Вятърът крещеше...

Сякаш душата ми беси...

Изгара я...

Превръща я във прах...

Тишината от крясъците

не се пробуди...

Спеше на пейката

в стария парк...

До нея седнах

и дълго й се чудих...

Отпуснах се лениво

и си „пуснах”  Линкин Парк.

Определено зная

как да се разбия

до основи...

С тази тяхна песен...

Друго не желая,

дори не искам да пия...

Тъмно е... Вали...

Как ме дразни тази есен...

Не искам да се връщам

в самотния си дом...

Плача... Просто рухнах...

И си пея: „What I’ve Done…”

Мислят си, че съм луда...

Нека си го мислят...

- Какво правиш? Хей ти?

- Просто плача... Преча ли?

Вярвах  в тази заблуда,

че той може да обича...

Хъх... Но уви... останаха само

думи неизречени...

Тишината се събуди...

Явно съм плакала с глас...


http://vbox7.com/play:c84b691e - Linkin Park - What I've done with Bg subs

© something else All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??