Jan 22, 2006, 10:48 PM

ToBa cu Tu 

  Poetry
831 0 0
Здравей, мило мое момче!
К'во прайкаш?  Как си?
Надявам се добре,
щом си с нея сега ти.
Чух,че мсилиш,че още те обичам?
О,скъпи, жестоко си сгрешил,
сега вече, друг "миличък" наричам
и не ме интересува дали си се променил.
Не знам какво в тебе ме привлече,
не знам защо се влюбих аз,
знам само, че си ми безразличен вече,
хайде бягай при другата тогаз!
Такъв си ти - като бездомен
отхвърлят ли те бягаш ти далеч
и оставяш след себе си спомен,
който сякаш прорязва сърцето с меч.
Аз те отхвърлих и ти ме остави,
отиде при другата, нали?
Помисли си,че можеш да ме забравиш,
но не подозираше,че ще боли!
Боля ме много,а теб още те боли,
дори да не признаваш
знам,че още ме обичаш ти,
колкото и да се празвиш,че не ме познаваш.
И сега какво?Лъжеш себе си,и другата,и мен.
Казваш,че тя е за теб всичко,
но ще дойде ден,
в който тя ще си тръгне и ще разбие сърцето ти мъничко.
Но не си струва с теб да се занимавам,
ти си просто едно надуто момче
просто ще знам,че друг път преди да се влюбя ще внимавам,
за да не разбие някой глупак,като тебе моето сърце!

© Моничка Захарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??