Oct 16, 2022, 9:04 AM

Тогава... 

  Poetry » Love
658 2 6

Веднъж във теб да потека.
Да бъда буйна, да се плисна. 
Да те завлека. 
С мене да поемеш риска.

 

Веднъж във теб да запламтя.
Да бъда дръзка, неприлична.
Да те подлудя.
С теб да съм опасно близка.

 

Веднъж във теб да се стопя.
Да бъда мила, романтична.
Да те укротя. 
Мене само - мене искай.

 

Веднъж във теб да заваля.

Да бъда крехка като птичка.
Да те понеса.
Моя малка ме наричай.

 

Веднъж във теб да закънтя.
Да бъда нежна, мелодична
Да те утеша. Тогава?...
Тогава - просто ме обичай! 

© Виолета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??