Jun 28, 2017, 8:57 AM

Той 

  Poetry
742 0 2

Той отдавна е в мрака,

не сваля качулката.

Той стои над водата,

не потъва като плувка!

 

Той отдавна не чака,

той вече пътува...

Той плаща цената,

той знае колко струва!

 

Той ти хваща ръката,

без да я пуска.

Той би направил всичко,

а нищо не иска!

 

Той е винаги с теб

дори в съня ти.

Той е винаги теб,

слушай гласа си!

 

Той е начало и край,

хиляди пъти.

Той ще ти каже

как да постъпиш!

 

 

 

 

© Галин Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??