Той е друг
Сутрин е той
до мен, тежкодишащ,
лекомислещ,
отброяващ времето,
вглъбяващ се в себе си.
Вечер е друг,
непознат,
покоряващ, беснеещ,
излизащ от кожата си,
вливащ се в мен.
Той е друг, а другият – той.
Къде си ти.
2010 г.
© Невена Григорова All rights reserved.