Jun 6, 2009, 3:26 PM

Той спи до мен 

  Poetry » Love
668 0 3

Той спи до мен. Дъхът му в мен се влива.
И кожата му вписва се във моята.
И пръстите му моите извиват,
и устните му мислите ми гонят.

Той спи до мен. А трябва да е буден,
и аурата му да принадлежи на друга.
Но вечe ми е твърде трудно,
да го убеждавам в мен да не се влюбва.

Той спи до мен. А аз изгарям разтреперана,
борейки се да не заспя,
само за да го имам в минутка, щастливо намерена,
само за да съм ощe за миг негова жена.


06.06.2009г.
гр. Аринага


© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??