Mar 23, 2014, 10:25 AM

Токсична любов 

  Poetry » Love
962 0 2

Токсична за света, за теб и мен е любовта ни,

раздор, обиди и тъга все всява

от теб най малко сто пъти си тръгвам,

забравям те, прежалвам те, но докога...?

 

Че няма да я бъде наш'та песен зная,

не си ни ти за мен, ни аз за тебе,

на хиляди парчета вече съм разбита

и тръгвам си завинаги от тебе.

 

Това завинаги обаче докога е,

дали е пак до ден до пладне

или този път най-накрая

ума си ще послушам и ще те оставя.

 

Токсичен си за мен и за света ми.

Но май обичам аз отровата да пия,

на все по големи глътки я поемам

и докъде ще стигна аз не зная.

© Йълдъз Пелтекова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Блaгодaря
  • Бягай и не се обръщай назад!
    "Друга любов, по-красива" ще срещнеш някой ден... и човека, който ще има нужда от твоята нежност, обич, от твоя свят... от твоята същност...
    Вярвай в това!
    Стих, изплакан от душата за тази невъзможна любов...
    Поздравления!
Random works
: ??:??