Sep 4, 2021, 11:14 PM

Толкова е хубаво 

  Poetry » Love
820 1 0

Толкова е хубаво да зная,
че винаги си някъде край мен.
Дали е изгрев или вече залез
изминал е един прекрасен ден!

 

Толкова е хубаво, когато
си лягам и затворила очи,
в късна нощ изчезва самотата,
че телефонът ми в миг един звъни.

 

Илюзия – реалност – не зная,
но топлината жива е във мен,
а тя болката по-лека става,
и силна ще съм в утрешния ден!

© Ани Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??