Apr 25, 2012, 5:30 PM

Толкова е тихо 

  Poetry » Love
483 0 0

Толкова е тихо

 

Толкова е тихо,

само аз натрапчиво се питам

„Има ли с какво

да ме запомниш?“

 

Дали със експанзивната ми веселост,

с умерения тон,

или с тъгата,

която винаги е в моите очи;

 

или с незабелязаното ми присъствие,

неангажираща,

по-често мълчалива;

или

безгрижна,

разсеяно бъбрива.

 

И аз не знам.

А може би

да ме запомниш,

нещо няма да достигне.

 

И все пак

кой знае?

Може би ...

© Даниела Петракиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??