Mar 15, 2009, 12:39 PM

Толкова ми е трудно да стоя до теб... 

  Poetry » Love
533 0 1

Не ме докосвай. Ще прогние
от пръстите, пълзяли върху мен,
всеки орган и клетка ще пробие
и ще остави само сърцето в мен.

Не ми се смей. Ще заехти,
и ехото ще стане ураган,
и ще се блъска безпощадно в моите стени,
докато не пропука разума останал.

Не ми танцувай. Ще ослепея,
а лелеения истерични,
сонар в ума ми ще излеят,
да продължавам агонично да те виждам.

Стоя, а в мене се троши,
в руини се превръщат сетивата.
И лудостта не може да те надкрещи,
дори и тя прелива се в теб, без остатък.

О, не. Не ще го разбереш.
Заключена в убежище бетонно,
шедьовърско актьорство облепя бесния копнеж,
но в мен взривява напалм и водород безстонно.

15.03.2009г.
гр. Пловдив

На Иван

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??