Jun 15, 2011, 11:19 PM

Топлина 

  Poetry » Other
622 0 1


ТОПЛИНА

Бял стих за топлината.


Понякога има хора около нас,
които са като малки пламъчета в нощта ни –
идват,
почват да блещукат в тъмното,
разгарят красив пожар,
даряват с топлина,
сгряват душите ни...
А когато са свършили доброто си дело –
тръгват си,
но остават да светят като малка звезда в очите ни
при спомена за дарената топлина.


© Андриан Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??