Oct 21, 2009, 7:28 PM

Топлина 

  Poetry » Love
2124 0 2

Прегърни мен с ръцете силни,

да усетя твоята топлина,

ако обич почувства сърцето,

за твоето ще се грижа сама.

Не искам твоето богатство,

нито в разкош да се топя,

мойте чувства са земни,

копнея за твоята топлина.

 

Но не виждам място за лъжата,

тя лош проводник е за топлота,

изстрадала съм, ненавиждам я,

закрила търся и твоята топлина.

 

Куража си не губех лесно, но

закоравя женската душа,

търпеливо търсих те и чакам,

не е късно, време е, при мен ела.

 

Сърцето ми в лед обвито бе

от страшната и скучна самота.

Стопли го ти, та ледът да плувне

в твоята чиста топлина.

© Райна Маргина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??