Nov 25, 2008, 5:30 PM

Топлина 

  Poetry » Love
679 0 12
Събудих се от твоята целувка,
клепачите ми, сънени погАли.
Сънувам ли я,
топлата милувка?
Не може да е сън-
едва ли!
А слънцето намига зад стъклото:
"Като деца сте!
Как не ви е срам!?
Ставайте веднага от леглото!
Ще се скрия -
топлината няма да ви дам!"
Усмивките ни греят закачливи,
тя е тук -
във нашите сърца!
Като в сейф я пазиме ревниво -
нашата си, нежна топлина!

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??