Навън – отново кучи студ.
Градът се лута като луд.
У дома – камина, филм и чаша пунш,
след дълъг освежаващ душ.
Мечта – наздраве, звън, целувка.
В реалност – няма и милувка.
Умът върти се изморен.
след дългия работен ден.
Съзнание редува приказки с кошмари.
Събужда се във пот. Леглото пари.
Не се сърди душа, това е просто сън...
време е да ставаш... и последва звън.
Е. И.
© Елена All rights reserved.
Животът винаги търси баланс, Данаил. Благодаря ти за прочита и за коментара.