Apr 5, 2011, 10:04 PM

Това е 

  Poetry
630 0 2

Възрастта ми отива,
но на мъдрост не случих.

Стени с глава все разбивам.
Да увъртам не се и научих.
Ред ли е - ме изнервя -
хаос обичам - лежерен.
И с разхвърляни мисли замервам
дисциплината непотребна.
Дъжд ли е - без чадър -
в калните локви шляпам.
Каквото и да си мислите - бял кахър
ми е всяко натякване.
Мъдрост ли е - не я познавам -
хлапашки дръзко ù бягам по тъча.

Просто някаква възраст  - това е.
Сега да  взема да се измъчвам ли?!

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??