Mar 12, 2008, 1:20 PM

Това ли е? 

  Poetry
532 0 7

Навън е мрачно, слънцето го няма

и облаци захлупват ни телата,

изтупваме душите си зловещо,

проклинаме, прогонваме злината.

 

 

И чакаме поредната си среща,

но бягаме от нея изтерзани,

уплашени от собствените грешки,

като бездомници сме разпиляни.

 

 

Объркваме се,  в себе си се свиваме,

оплетени сме, не разбираме

на чувствата последната отплата,

това ли с теб поднесе ни съдбата?

 

 

Това ли е? Сега горя на клада.

Това ли е? В затишие избяга.

Това ли е? На съзнанието вината,

притихвам в себе си, за теб съм непозната.

 

9. 03. 2008 г.

© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??