Jan 28, 2024, 9:23 AM

Това се почита 

  Poetry
120 0 0



В интересно време живеем,
интересен е целият свят.
В парламента - серсем до серсемин,
изобщо голям маскарад.

Все измислят ни нови илачи,
а моралът се смята позор.
Всеки гони световни задачи,
а за личните - никакъв зор.

И сезоните - лепта  си вземат.
Интересен, комарен град.
Измени се световния климат,
има жажда, но няма  глад...

Всичко хубаво все е в кавички.
Мазохистите ровят в калта.
Истините са газове по терлички,
лъжите са светлина....

Интересно време и нрави.
Губи се същността.
Историята все се забравя.
Помни се подлостта...

© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??