Oct 26, 2007, 11:57 PM

Това си ти за мен! 

  Poetry » Parody
851 0 6

 Това си ти за мен!!!

Мъжът за мене е цигара

и тъй открито заявявам аз,

целувам го, за да му се наслаждавам,

но някой ден и той ще стане фас

и него ще захвърля край някоя ограда!

 

И тогава, от табакерата на този свят,

цигара друга бих вземала аз,

по-чиста, бяла, още огън не видяла

и устни не почувствала... но...

някой ден и тя ще стане... фас...!!!!

© Нежна Синева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??