Sep 16, 2006, 1:18 PM

Това си ти за мен ... и още много 

  Poetry
811 0 4

Твоя поглед ме пленява,
твоя поглед ме чете,
а глъсът ти прозвънява,
нежно в моето сърце.

Можеш да обичаш силно,
можеш силно да скърбиш,
с часове да ми се вричаш,
после дълго да мълчиш.

Твоя смях ме разтопява,
твойте ласки ме зоват,
че душата ти  избрала
с моята да се вплетат.

© Таня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??