Oct 27, 2012, 1:44 PM

Този път наистина си тръгвам... 

  Poetry » Love
677 1 1

 

 

Този път наистина си тръгвам,

едва ли нещо ще ме задържи.

Назад нямам сили да се връщам,

наслушах се на твоите лъжи.

 

 

Дори и след това да страдам,

аз знам, че по-малко ще боли.

Сякаш отвикнах да прощавам,

по-добре е да си ида, разбери.

 

 

Отивам си, защото те обичам,

достатъчно от тебе ме боля.

Няма смисъл вече да отричам,

ти сърцето ми на пепел разпиля.

 

 

Най-добре е да си тръгна аз,

страдание достатъчно ми причини.

Знам, че няма щастие за нас,

ти отдавна го погуби и уби!

 

 

 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Усещам че е написано от сърце. Наистина ли си преживяла такава тъга, защото според мен такова вдъхновение е получено от истинско разочарование?
Random works
: ??:??