Aug 18, 2012, 8:36 PM

Този свят не ме разбира 

  Poetry » Civilian
393 1 0

Разбирам този свят объркан.

Но той разбира ли ме мен?

Или от бързане изтъркан,

осакатява всеки ден.

 

И всеки ден гори в полето.

И всеки ден се пепели.

Пропада някъде в небето

и губи своите черти.

 

Разбирам този свят объркан,

но той не ме разбира днес.

И някой ден-така накъркан,

ще го прострелям като пес!

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??