Колко е тъжно, че влакът отмина
и моето място в него изстина,
остана само издъхнала пара,
не мога да стигна последната гара.
Затова следвах самолет на мечтите,
той ме взе и изпревари нощта,
емоции неустоими и чувства усещах,
на летището със сбъднати мечти препуснах.
© Боряна All rights reserved.