Apr 15, 2012, 9:11 PM

Тревичка 

  Poetry
963 1 0

Тревичка

 

Аз съм мъничка тревичка,

беззащитна и зелена,

аз съм дом за всяка птичка

жива в нашата вселена!

 

Искам радост да ви дам

и надеждата на всеки,

че светът е тъй голям,

а  животът е во веки!

 

Сутрин рано аз отпивам

от росата чуден сок,

той ми дава жива сила,

за да срещна моя Бог!

 

Вечер лягам си доволна

и заспивам  сладък сън,

пак сънувам, че съм волна

и отново чувам звън! 

 

                           2012г.     SRG

 

© Стойко Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??