Jun 29, 2009, 1:34 AM

Триптихо - земеделско 

  Poetry » Other
640 0 20

Прекрасна си българска земьо - кърмилнице!

Прекрасна си майко - родилчице!

Коленичил, поклон ти отдавам закрилнице!

Пристъпя ли - сгазил съм билчица!

---

Не ми стигат думите, но в тебе се вричам!

Ти първа си и си последна!

Така те обичам! Така те обичам,

а зная, че в тебе ще легна!

---

От Земята съм тръгнал и там ще са костите...

Щом си ида, приятели, знам, че ще можете,

хич не е трудно, много е простичко,

Перо и Сърп да ми сложите...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??