Jun 13, 2007, 11:34 AM

Трябваше да знаеш 

  Poetry
539 0 1
Трябваше да знаеш,
че нищо не е вечно.
Мислеше си, че всичко е игра.
Играеше си с мен, като на шега.
Шегуваше се с моята съдба и
забрави, че е като твоята.
Тъмно е сега.
С теб сме разделени.
Ако можеше тогава
да осъзнаеш какво имахме.
Ако искаше тогава
да бъда твоя.
Ако знаеше, че чувствата
идват и си отиват, като дъга.
Ще те докосна и
ти отново ще полудееш.
Ще те целуна и
ти пак ще се влюбиш.
Ще ти дам нещо от себе си и
няма повече да ме напуснеш.
Времето лети.
Не трябваше да го губим.
Сега какво имаме?
Само празнина.

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Играта на любов , миличка е най-сложната игра , която съм играла .Губещият страда много, но пък ако играеш отново може и да спечелиш! Желая ти късмет и разум.
Random works
: ??:??